Ta hjälp för att utveckla ditt företag

couple-consulting-financial-advisor Som företagare kan många känna att de vill ha full kontroll och sköta alla uppgifter själv. Det är inte alltid så lyckat: om du får ägna det mesta av din tid åt annat än det som företaget tjänar pengar på så kan det bli svårt att få verksamheten lönsam.

Jo, det finns företagare som gör allt själva, men ganska snart upptäcker många att de tjänar mer pengar om någon annan

  • städar
  • sköter bokföring och bokslut
  • målar, snickrar och gör andra byggnationer
  • skottar snö och sandar
  • gör reklamskyltar
  • och så vidare…

Anledningen är enkel: det du gör ofta gör du både snabbare och bättre. Handlar det dessutom om uppgifter som kräver djupare kunskaper, så kan en fackman göra arbetet på en bråkdel av den tid du själv behöver.

Ta in resurser utifrån

Det här gäller framför allt bokföring och årsbokslut. För dig som gör det här en gång om året måste du ständigt börja med att läsa in, försöka komma ihåg och framför allt förstå hur det går till. Samtidigt måste du ta reda på vilka förändringar i skatter, lagar och förordningar som tillkommit sedan förra året.  Om du istället anlitar en konsult som Navet får du hjälp av ett företag som arbetar dagligen med sådana här frågor, dvs allt som har att göra med företagsadministration och ekonomi. Först och främst får du snabb och professionell hantering av din bokföring. Dessutom får du en rådgivare som snabbt upptäcker och tipsar dig om saker du kan göra för att utveckla och ta företaget framåt –  en helhetslösning för hur ditt företag ska utvecklas.