Att gå vidare

jobb sökes

Ibland blir inte livet som man tänkt sig, det kan vara fråga om en anställning som inte riktigt fungerade som man tänkt sig eller ett företagande som inte fick den utgång man hade räknat med.

Att gå vidare till andra arbeten eller annat företagande kan kanske kännas besvärligt och jobbigt. Men ge inte upp, skam den som ger sig brukar det heta och om du verkligen vill så kommer det att lösa sig, ibland går det snabbt, ibland tar det lite längre tid. Var inte rädd att be om hjälp från andra.

Har du av någon anledning fått lämna din anställning så finns det möjligheter med hjälp av företaget Anderson & Dorsch att genom outplacement få hjälp till vad kan synas en helt ny karriär. A&D ger dig hjälp och stöd att komma vidare, genom en väl genomtänkt metodik så får du hjälp att se möjligheter du kanske inte trodde fanns.

Att hitta det man vill jobba med kan verka svårt och det kan vara lätt att tappa modet då inget händer. Genom att vara positiv och hålla modet upp så kan det kännas lättare vid arbetsintervjuer och annat som har med ditt jobbsökande att göra. Genom att ta hjälp från kunniga och duktiga människor, inte bara konsulter utan även människor i din omgivning kan göra det hela betydligt lättare.

Glöm inte att anmäla din arbetssituation på Arbetsförmedlingen så du får din ersättning från arbetslöshetskassa, jobba aktivt för att hitta någon sysselsättning så snart som möjligt då ersättningen enbart är en ersättning och egentligen inget som det går att leva på.